ZND NL is opgericht in 2016 als zusterbedrijf van ZNDK UK (1997) en ZND CE (2011) waardoor we als ZND group heel Europa zeer kosten- en kwaliteitseffectief kunnen voorzien van tijdelijke hekwerken, schuttingen, dranghekken en toebehoren.

Group bestaat sinds 1965. De sales teams van ZND zijn actief in heel Europa en Noord Amerika. ZND heeft eigen fabrieken in Nederland, UK, Polen en de Verenigde Staten van waaruit de producten wereldwijd verstuurd worden. ZND is wereldwijd de enige fabrikant met een 100% focus op tijdelijke hekwerken, schuttingen, dranghekken en toebehoren.

De innovatie en continue investeringen in productiemethoden hebben geleid tot het vernieuwende “ Smartweld™” las proces voor al onze producten. Dit proces wordt gezien als de beste kwaliteit en meest duurzame dat op dit moment beschikbaar is.

Een beter ontwerp, betere specificaties en een zeer sterk verbeterd productieproces zorgen ervoor dat onze producten sterker en veiliger zijn dan de alternatieven. Elk hek wordt separaat getest op sterkte, wat uniek is in onze business en er voor zorgt dat zowel verhuur- als verkoopnetwerken onze hekken adviseren naar hun klanten.

Wij gaan voor een duidelijk lange termijn strategie zowel intern als extern met onze zeer gewaardeerde klanten.

Focus

Onze focus ligt alleen op tijdelijke hekwerken, schuttingen en dranghekken met toebehoren. Met de daarbij behorende focus op customer service, expertise, geavanceerde productie en een continue investering in onze productie- en logistieke processen. Dit zorgt ervoor dat wij een leidende positie hebben in Europa.

Onze enorme productiecapaciteit stelt ons in staat om tijdelijk hekwerk op zeer korte termijn te kunnen uitleveren. Wij zijn continue op zoek naar innovatieve manieren om bestaande producten en diensten te verbeteren. We streven naar sterkere en veiligere producten met betere prestaties om op de markt te introduceren, met als doel onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteit te bieden in tijdelijk hekwerk.

Een frisse aanpak helpt ons nieuwe producten te maken en meer keuze te bieden op de markten waarin we actief zijn. Voor vragen over onze diensten of producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

We zijn er ook trots op dat onze producten gebruikt worden op diverse spraakmakende evenementen en bouwlocaties. Waard om te noemen zijn onder andere :
- Olympische spelen London en Rio
- Tour de France
- Bezoek van de Paus aan Polen
- Diverse popconcerten