ZND NL is opgericht in 2016 als zusterbedrijf van ZNDK UK (1997) en ZND CE (2011), waardoor wij als ZND-groep zeer kosteneffectieve en hoogwaardige tijdelijke hekwerken, barrières, dranghekken en gerelateerde accessoires aan heel Europa kunnen leveren.

De groep bestaat sinds 1965. De verkoopteams van ZND zijn actief in heel Europa en Noord-Amerika. ZND heeft eigen fabrieken in Nederland, het VK, Polen en de Verenigde Staten (ZND US, opgericht in 2020) van waaruit de producten wereldwijd worden verzonden. Dit stelt ons ook in staat om te leveren in heel Noord-Amerika.

ZND is 's werelds enige fabrikant met een 100% focus op tijdelijke hekwerken, barrières, dranghekken en gerelateerde accessoires.

Innovatie en continue investeringen in productiemethoden hebben geleid tot het baanbrekende lasproces "Smartweld™" voor al onze producten. Dit proces wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit en meest duurzame die momenteel beschikbaar is.

Een beter ontwerp, verbeterde specificaties en een aanzienlijk verbeterd productieproces maken onze producten sterker en veiliger dan alternatieven. Elk hek wordt individueel getest op sterkte, wat uniek is in onze branche en ervoor zorgt dat zowel verhuur- als verkoopnetwerken onze hekken aanbevelen aan hun klanten.

We streven zowel intern als extern naar een duidelijke langetermijnstrategie met onze zeer gewaardeerde klanten.

Focus

Onze focus ligt uitsluitend op tijdelijke hekwerken, barrières, dranghekken en gerelateerde accessoires, samen met een bijbehorende focus op klantenservice, expertise, geavanceerde productie en continue investeringen in onze productie- en logistieke processen. Dit plaatst ons als een toonaangevende speler in Europa en stelt ons ook in staat om te leveren in heel Noord-Amerika.

Onze enorme productiecapaciteit stelt ons in staat om op zeer korte termijn tijdelijke hekwerken te leveren. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om bestaande producten en diensten te verbeteren. We streven ernaar om sterkere en veiligere producten met betere prestaties op de markt te brengen, met als doel onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden op het gebied van tijdelijke hekwerken.

Een frisse aanpak helpt ons bij het creëren van nieuwe producten en het bieden van meer keuzes op de markten waarin we actief zijn. Voor vragen over onze diensten of producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

We zijn er ook trots op dat onze producten worden gebruikt bij diverse spraakmakende evenementen en bouwlocaties, waaronder:

- Olympische Spelen in Londen en Rio
- Tour de France
- Bezoek van de Paus aan Polen
- Diverse popconcerten
- Platinum Jubilee
- Commonwealth Games
- Wereldjongerendag
- Begrafenis van HM Koningin Elizabeth II
- Kroning van Koning Charles III

Deze evenementen benadrukken het vertrouwen dat gesteld wordt in onze tijdelijke hekwerken, barrières en dranghekken voor belangrijke gelegenheden en bijeenkomsten. We streven ernaar om uitzonderlijke kwaliteit en service te bieden om te voldoen aan de unieke behoeften van dergelijke belangrijke evenementen.