Dankzij de 40 jarige ervaring is de naam ZND in heel Europa synoniem voor de produktie van koudgetrokken draad, gepuntlaste netten en, natuurlijk, bouwhekken.

ZND Draad is in 1965 als familiebedrijf van start gegaan in Valkenswaard (bij Eindhoven), Nederland. De eerste getrokken draad werd o.a. gebruikt voor de produktie van lampenkappen, etc..

Gedurende haar bestaan is de onderneming steeds gegroeid en binnen de groep wordt thans per jaar ca. 150.000 ton walsdraad, roestvast staaldraad en gegalvaniseerde draad verwerkt. Er werken meer dan 200 personen op de drie produktielokatie's in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
ZND Draad verwerkt laag-koolstof staal in diverse gradatie's, roestvast staal in diverse gangbare legeringen en laag-koolstof gegalvaniseerde draad.

Wij produceren gladde ronde draad, geprofileerde draad en diverse speciale vormen (o.a. driehoekige en vierkante draad) in de vorm van ringen, gerichte staven of gepuntlaste netten. Meer dan 25 jaar produceert ZND Draad ook bouwhekken, die u in geheel Europa, van Scandinavië tot Spanje en Italië, kunt tegenkomen.

Sommige produkten worden uit onze (niet geringe) voorraad geleverd (geprofileerde ringen, sommige wapeningsnetten en bouwhekken), andere worden op order geproduceerd op de door de klant voorgeschreven specifikatie. In alle gevallen proberen we onze klanten flexibel met het hoogst mogelijke service-niveau te bedienen.

Ons gehele produktieproces is zo geconcipieërd dat u, als klant, verzekerd kunt zijn van de levering van een kwaliteitsprodukt. Vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot aan de verzending van het gereed produkt, worden in elk stadium diepgaande contrôles doorgevoerd (ISO 9001).

Dank zij een imposante voorraad zijn wij in staat om uw orders niet éénmalig maar steeds weer op tijd te leveren. Onze typische voorraad omvat méér dan 15.000 ton walsdraad, getrokken draad en wapeningsnetten, terwijl in Valkenswaard alleen een voorraad aanwezig is van zo'n 3.000 bouwhekken. Daarmee kunnen wij voor standaard-produkten bijna steeds snelle leveringen garanderen: binnen enkele dagen, waar ook in Europa.

ZND biedt concurrerende prijzen zonder afbreuk te doen aan de service.
Waarom zou u ons niet eens aanvragen?